Amirandes Grecotel Boutique Resort

Gouves, Kreta - Heraklionas, Graikija

Rodyti žemėlapyje
Viešbučio oficiali kategorija šalyje: 5 žvaigždutės

Aprašymas AMIRANDES GRECOTEL BOUTIQUE RESORT

Nepaisant didžiulio viešbučio dydžio, jis skiriasi savo privatumu ir konfidencialumu. Viešbutis siūlo įvairiausių tipų apgyvendinimo variantus: su privačiais baseinais, privačiais kiemeliais ir terasomis. Aukštas aptarnavimo lygis. Ramūs pramoginiai renginiai visą dieną. Siūlomas įvairių patiekalų pasirinkimas laikantis specialios dietos. Viešbutyje dirba rusiškai kalbantis personalas. Rekomenduojamas poroms ir šeimoms.

Apie

Priklauso GRECOTEL viešbučių tinklui.

Viešbutį sudaro pagrindinis pastatas, vasarnamių kompleksas bei vilos.

Viso yra 212 numerių.

Superior Garden View / Sea View tipo numeriai (su vaizdu į sodą arba jūrą, išsidėstę Candia ir Lagoon pastatuose, 2-me ir 3-me aukštuose, pagr. lova – dvigulė, maks. 2 asm. + kūdikis, 31 m2 + 5,5 m2 lauke).

Luxury Room with Garden View tipo numeriai (su vaizdu į sodą, išsidėstę Candia ir Lagoon pastatuose, 2-me ir 3-me aukštuose, miegamasis su svetainės zona, pagr. lova – dvigulė lova, papildomai – sofa, maks. 2+1 asm. + kūdikis, 35 m2 + 6 m2 lauke).

Luxury Room SSV or Lagoon View / Sea View tipo numeriai (su šoniniu vaizdu į jūrą arba lagūną / su vaizdu į jūrą, išsidėstę Candia ir Lagoon pastatuose, 2-me ir 3-me aukštuose, miegamasis su svetainės zona, pagr. lova – dvigulė lova, papildomai – sofa, maks. 2+1 asm. + kūdikis, 35 m2 + 6 m2 lauke).

Premium Bungalow with Garden tipo numeriai (su vaizdu į sodą, išsidėstę sode, 1-me aukšte, pagr. lova – dvigulė, vidinis kiemelis, maks. 2 asm. + kūdikis, 32 m2 + 32 m2 lauke).

Luxury Bungalow Front Row with Garden tipo numeriai (su vaizdu į sodą, išsidėstę sode netoli jūros, 1-ame aukšte, vieno kambario numeriai, pagr. lova – dvigulė, terasa su lauko baldais ir gultais, maks. 2 asm. + kūdikis, 33 m2 + 35 m2 lauke).

Superior Family tipo numeriai (su vaizdu į sodą, išsidėstę Sunset pastate, 1-me aukšte su išėjimu į terasą, 2-ame ir 3-ame aukštuose su balkonu, miegamasis, vaikų kambarys atskirtas stumdomomis durimis, pagr. lova – dvigulė, papildomai – 2 vaikiškos lovos, maks. 3+1 asm. - yra būtinas kliento sutikimas atsižvelgiant į ribotą numerio plotą, 40 m2 + 5,5 m2 lauke).

Family Suite Garden View / Sea View tipo numeriai (su vaizdu į jūrą arba sodą, išsidėstę Candia pastate, 2-me ir 3-me aukštuose, miegamasis ir svetainė atskirti stumdomomis durimis, pagr. lova – dvigulė, papildomai – 2 vaikiškos lovos, maks. 3+1 asm. - yra būtinas kliento sutikimas atsižvelgiant į ribotą numerio plotą, 40 m2 + 6 m2 lauke).

2 Bedroom Family Suite Main Building Garden View tipo numeriai (su vaizdu į sodą, Lagoon pastate, maks. 3+1 asm. + kūdikis, 60 m2).

Superior Guest Room with Ind. Pool & Garden tipo numeriai (su vaizdu į sodą, išsidėstę Candia pastate, 1-me aukšte, su terasa ir individualiu baseinu sode (21 m2, nešildomas), pagr. lova – dvigulė, maks. 2 asm. + kūdikis, 31 m2 + 72 m2 lauke).

Amirandes Family Suite G/V Private Pool/Garden tipo numeriai (su vaizdu į sodą 1 išsidėstę Candia pastate, 1-me aukšte, miegamasis, vaikų kambarys atskirtas stumdomomis durimis, pagr. lova – dvigulė, papildomai – 2 vaikiškos lovos, terasa ir individualus baseinas sode (21-23 m2, nešildomas), maks. 3+1 asm. - yra būtinas kliento sutikimas atsižvelgiant į ribotą numerio plotą, 40 m2 + 72 m2 lauke).

2 Bedroom Family Suite Garden View Private Pool tipo numeriai (su vaizdu į sodą, Candia pastate, maks. 3+1 asm. + kūdikis, 60 m2).

Famous Class tipo numeriai:

Deluxe Junior Bungalow Suite SV PHP tipo numeriai (su vaizdu į jūrą, pirmoje viešbučių linijoje, išsidėstę Lagoon pastate, 1-me aukšte, miegamasis su svetainės zona, dvigulė lova, papildomai – sofa, individualus baseinas (16 m2) su reguliuojama vandens temperatūra (aukštesnė nei 25ºC už papildomą mokestį), terasa su gultais ir lauko baldais, maks. 2+1 asm. + kūdikis, 45 m2 + 30 m2 lauke).

Luxury 1 Bedroom Suite Front SV tipo numeriai (su tiesioginiu vaizdu į jūrą, išsidėstę Lagoon pastate, 2-me ir 3-me aukštuose, miegamasis ir svetainė atskirti stumdomomis durimis,  dvigulė lova, papildomai – sofa, atviro tipo vonios kambarys, maks. 2+1 asm. + kūdikis, 70 m2 + 5 m2 lauke).

Grand Suite 1Bdrm Front Sea View tipo numeriai (su tiesioginiu vaizdu į jūrą, išsidėstę Lagoon pastate, 2-me ir 3-me aukštuose, miegamasis ir svetainė atskirti stumdomomis durimis, dvigulė lova, papildomai – sofa, atviro tipo vonios kambarys, maks. 2+1 asm. + kūdikis, 90 m2 + 5 m2 lauke); yra galimybė sujungti numerius su luxury room SSV arba lagoon view tipo numeriais.

Luxury Junior Suite PHP & Gym Sea View tipo numeriai (su vaizdu į jūrą, išsidėstę Lagoon pastate, 1-me aukšte, antroje viešbučių linijoje, miegamasis su svetainės zona, dvigulė lova, papildomai – sofa, atskira zona fitnesui, terasa, individualus baseinas (18 m2) su apšvietimu, reguliuojama vandens temperatūra (aukštesnė nei 25ºC už papildomą mokestį) ir povandeninėmis srovėmis, maks. 2+1 asm. + kūdikis, 61 m2 + 45,5 m2 lauke).

Amirandes VIP 2Bdrm Suite, Gym & Private Heated Pool with Garden View/ Sea View tipo numeriai (su vaizdu į sodą arba jūrą, išsidėstę Lagoon pastate, 1-me aukšte, antroje viešbučių linijoje, 2 miegamieji – vienas iš jų su svetainės zona, dvigulė lova, papildomai – 2 viengulės sofos-lovos, atskira zona fitnesui, terasa, individualus baseinas (18 m2) su apšvietimu, reguliuojama vandens temperatūra (aukštesnė nei 25ºC už papildomą mokestį) ir povandeninėmis srovėmis, maks. 4+1 asm. + kūdikis, 85 m2 + 50 m2 lauke).

Amirandes Creta Villa Courtyard, SV, PHP tipo numeriai (su vaizdu į jūrą, išsidėstę vilų komplekse, 2-jų aukštų vila: 1-me aukšte svetainė, kuri gali būti naudojama kaip vaikų miegamasis, 2-me aukšte – miegamasis, dvigulė lova, papildomai – 2 sofos, 2 vonios kambariai, individualus įėjimas su privačiu kiemeliu, terasa su valgomojo zona, baseinas (16 m2) su reguliuojama vandens temperatūra (aukštesnė nei 25ºC už papildomą mokestį), maks. 2+2 asm., 65 m2 + 67 m2 lauke).

Amirandes 2Bdrm Dream Villa with Courtyard SV & PHP tipo numeriai (su tiesioginiu vaizdu į jūrą, išsidėstę vilų komplekse, 2-jų aukštų vila: 1-me aukšte – svetainė, kuri gali būti naudojama kaip vaikų miegamasis, papildomas kambarys su 2 lovomis; 2-me aukšte – miegamasis; 2 vonios kambariai, individualus įėjimas su privačiu kiemeliu, terasa su valgomojo zona ir gultais, baseinas (15 m2) su reguliuojama vandens temperatūra (aukštesnė nei 25ºC už papildomą mokestį), maks. 4+2 asm., 85 m2 + 50 m2 lauke).

Creta Beach Villa Sea Front & Private Heated Pool tipo numeriai (su tiesioginiu vaizdu į jūrą, išsidėstę vilų komplekse, pirmoje viešbučių linijoje, 2 miegamieji – vienas iš jų su svetainės zona, dvigulė lova ir 2 viengulės lovos, 2 vonios kambariai (vienas iš jų su hidromasažine vonia), terasa su gultais, individualus baseinas (17-18 m2) su reguliuojama vandens temperatūra (aukštesnė nei 25C už papildomą mokestį), su išėjimu prie viloms skirto individualaus paplūdimio, maks. 4 asm. + kūdikis, 53 m2 + 40-90 m2 lauke).

Luxury 2Bdrm Beach Villa, Sea Front with Private Heated Pool & Garden tipo numeriai (su tiesioginiu vaizdu į jūrą, išsidėstę vilų komplekse, pirmoje viešbučių linijoje, svetainė, 2 miegamieji (vienas iš jų su svetainės zona), dvigulė lova ir 2 viengulės lovos, papildomai – sofa, 2 vonios kambariai (vienas iš jų su hidromasažine vonia), baseinas (17-18 m2) su reguliuojama vandens temperatūra (aukštesnė nei 25ºC už papildomą mokestį), terasa su gultais, maks. 4+1 asm. + kūdikis, 75 m2 + 40-90 m2 lauke).

Junior Presidential Villa SF with PHP & Garden tipo numeriai (su tiesioginiu vaizdu į jūrą, išsidėstę vilų komplekse, pirmoje viešbučių linijoje, miegamasis ir svetainė, dvigulė lova, papildomai – sofa, vonios kambarys su hidromasažine vonia ir lietaus dušu, privatus sodas, terasa: lauko baldai, valgomasis, svetainė, gultai, baseinas (23 m2) su apšvietimu, povandenine srove ir reguliuojama vandens temperatūra (aukštesnė nei 25ºC už papildomą mokestį), maks. 2+1 asm. + kūdikis, 67,5 m2 + 53 m2 lauke).

Presidential Villa Sea Front with PHP & Garden tipo numeriai (su tiesioginiu vaizdu į jūrą, išsidėstę vilų komplekse, pirmoje viešbučių linijoje, svetainės zona su prieškambariu, 2 miegamieji, dvigulė ir 2 viengulės lovos, 2 vonios kambariai (viename hidromasažinė vonia ir lietaus dušas, antrame - dušas), privatus sodas su lauko baldais, valgomojo zona, svetaine, gultais ir baseinu (23 m2) su apšvietimu, povandenine srove ir reguliuojama vandens temperatūra (aukštesnė nei 25ºC už papildomą mokestį), maks. 4 asm. + kūdikis, 88 m2 + 52-60 m2 lauke).

Royal Villa with Courtyard, Sea View & Private Heated Pool tipo numeriai (su tiesioginiu vaizdu į jūrą, išsidėstę vilų komplekse, pirmoje viešbučių linijoje, 2-jų aukštų vila, įėjimas į vilą per kaltinius vartus į kiemelį su palmėmis ir vaismedžiais, 2 automobilių stovėjimo vietos; 1-me aukšte – svetainė ir miegamasis su drabužine ir vonios kambariu su hidromasažine vonia; 1-me aukšte – miegamasis, gyli ovali vonia miegamojo centre, atskira dušo kabina su hidromasažu, svetainė; 2 dvigulės lovos, baseinas (30 m2) su apšvietimu ir reguliuojama vandens temperatūra (aukštesnė nei 25°C už papildomą mokestį), terasa, gultas-lova terasoje po atviru dangumi, valgomasis lauke, maks. 4+2 asm., 130 m2 + 250 m2 lauke).

Grand Beach Residence SF, 2 PHP & Garden tipo numeriai (su tiesioginiu vaizdu į jūrą, išsidėstę vilų komplekse, pirmoje viešbučių linijoje, svetainė ir 4 miegamieji, 4 vonios kambariai (1 - hiromasažinė vonia ir lietaus dušas, 2 - dušas, 3 – hidromasažinė vonia ir dušas, 4 - dušas), 2 dvigulės  ir 4 viengulės lovos; terasa, privatus sodas su lauko baldais, valgomuoju, svetaine ir gultais, 2 baseinai: baseinas „Amirandes Star“ 23 m2 su apšvietimu, povandenine srove ir reguliuojama vandens temperatūra (aukštesnė nei 25ºC už papildomą mokestį), infinity baseinas 17-18 m2 su reguliuojama vandens temperatūra (aukštesnė nei 25ºC už papildomą mokestį); tiesioginis išėjimas per sodą į individualų paplūdimį, maks. 8 asm. + kūdikis, 155 m2 + 150 m2 lauke).

Royal Residence SF, PHP & Garden tipo numeriai (su tiesioginiu vaizdu į jūrą, išsidėstę vilų komplekse, pirmoje viešbučių linijoje, atskiras įvažiavimas, automobilių stovėjimo aikštelė, sudaro pagrindinė vila ir vila-ola; ant kranto išsidėsčiusioje vilos dalyje yra prieškambaris, svetainė, miegamasis atskirtas stumdomomis durimis ir vonios kambarys; kitoje dalyje: ekstravagantiška „olos vila“, apdaila iš natūralaus akmens ir medžio, viena erdvė, kurioje sujungta svetainė su namų kino teatru, valgomasis su rankų darbo itališku valgomojo stalu, miegamojo zona ant pjedestalo, biliardo kambarys ir visiškai įrengta virtuvė, 2 vonios kambariai (1 – hidromasažinė vonia ir dušas, 2 - hidromasažinė vonia, sauna, dušas, masažo kabinetas), baseinas (23 m2) su apšvietimu, povandenine srove ir reguliuojama vandens temperatūra (aukštesnė nei 25ºC už papildomą mokestį), maks. 4 asm. + kūdikis, 311 m2 + 750 m2 lauke).

Grand Royal Residence SF with 2 PHP & Garden tipo numeriai (su tiesioginiu vaizdu į jūrą, išsidėstę vilų komplekse, pirmoje viešbučių linijoje, atskiras įvažiavimas, automobilių stovėjimo aikštelė, sudaro pagrindinė vila ir vila-ola; ant kranto išsidėsčiusioje vilos dalyje yra prieškambaris, svetainė, 2 miegamieji ir 2 vonios kambariai; kitoje dalyje: ekstravagantiška „olos vila“, apdaila iš natūralaus akmens ir medžio, viena erdvė, kurioje sujungta svetainė su namų kino teatru, valgomasis su rankų darbo itališku valgomojo stalu, miegamojo zona ant pjedestalo, biliardo kambarys ir visiškai įrengta virtuvė, 2 dvigulės lovos ir dvigulė lova ant pjedestalo, 3 vonios kambariai (1 – hidromasažinė vonia ir dušas, 2 – hidromasažinė vonia, sauna, dušas, masažo kabinetas, 3 – hidromasažinė vonia ir lietaus dušas), 2 „Amirandes Star“ baseinai (23 m2) su apšvietimu, povandenine srove ir reguliuojama vandens temperatūra (aukštesnė nei 25ºC už papildomą mokestį), parko teritorija, maks. 6 asm. + kūdikis, 360 m2 + 1040 m2 lauke).

 

Asmenims su negalia: Dėl viešbučio kraštovaizdžio ypatumų ne visos zonos yra pritaikytos svečiams su judėjimo negalia.

 

Galima atsiskaityti pagrindinėmis kreditinėmis kortelėmis.

Bankomatas yra viešbutyje

Apgyvendinimas su gyvūnais: neįmanomas

Kambarių tipai ir kainos į Graikija

Paslaugos ir patogumai

Paplūdimys

  • paplūdimyje: skėčiai, gultai: nemokamai
  • paplūdimio rankšluosčiai:: nemokamai
  • persirengimo kabinos
  • dušas

Viešbučio teritorijoje

  • restoranai: 7 (dietinis meniu pagal užklausimą,): nemokamai
  • barai: 2
  • uždari baseinai: 1 (su gėlu vandeniu, 1 šildomas balandį ir spalį)
  • baseinai: 1 (atviras, su jūros vandeniu, olimpinio dydžio)
  • SPA centras (Amirandes Elixir Alchemy SPA)
  • prie baseino: paplūdimio rankšluosčiai: nemokamai
  • televizijos salė
  • varpinė
  • prie baseino: skėčiai, gultai: nemokamai
  • parduotuvė (Sunstores)
  • konditerija
  • amfiteatras
  • dietinis meniu (dietinis meniu pagal užklausimą,): nemokamai
  • gydytojo iškvietimas (už papildomą mokestį)
  • belaidis internetas: nemokamai
  • automobilių stovėjimo aikštelė yra
  • konferencijų salės:
  • skalbykla už papildomą mokestį
  • parduotuvės (parduotuvės)

Pramogos ir sportas

  • petankė: nemokamai
  • vakariniai renginiai
  • golfas (už 10 km nuo viešbučio):
  • sauna: nemokamai
  • teniso korto apšvietimas (vakaro metu su apšvietimu):
  • gimnastika: nemokamai
  • gyva muzika
  • vandens sporto priemonės (vandens dviračiai, kanojos, vandens atrakcionai, nardymas ir kt. (netoli viešbučio)):
  • masažas:
  • teniso inventorius: nemokamai
  • nardymas:
  • aerobika: nemokamai
  • krepšinis: nemokamai
  • treniruoklių salė: nemokamai
  • teniso pamokos:
  • paplūdimio tinklinis: nemokamai
  • pramoginiai renginiai (dieniniai ir vakariniai pramoginiai renginiai): nemokamai
  • stalo tenisas: nemokamai
  • joga: nemokamai
  • vandens aerobika: nemokamai
  • mini futbolas: nemokamai
  • dviračių nuoma (kalnų dviračiai, netoli nuo viešbučio)
  • teniso kortas (3 teniso kortai, vilų svečiams nemokamai):

Numeryje

  • seifas numeryje, (elektroninis): nemokamai
  • numerių tvarkymas: kasdien
  • kavos aparatas
  • patalynės keitimas: (veikia ekosistema)
  • chalatas
  • grindys: plytelės (arba parketas)
  • kosmetikos reikmenys (išskirtiniai)
  • kosmetinis veidrodis
  • televizorius: LCD
  • pagalvių pasirinkimas
  • šlepetės
  • paplūdimio rankšluosčiai
  • plaukų džiovintuvas: yra
  • oro kondicionierius: individualus
  • mini baras:
  • TV: palydovinė
  • rankšluosčių keitimas: veikia ekosistema (rankšluosčiai keičiami palikus juos ant žemės vonios kambaryje) (veikia ekosistema)
  • aptarnavimas numeriuose: visą parą, mokamai
  • balkonas/terasa
  • telefonas
  • vonia/dušas
  • kavos/arbatos rinkinys
  • internetas: Wi-Fi: nemokamai

Vaikams

  • restoranas vaikams (vaikų kavinė Tasty Corner 3-12 metų vaikams, nuo 11:00 iki 17:00,): nemokamai
  • žaidimų kambarys (su tentu)
  • vaikų klubas (Grecoland 4-12 metų vaikams (vaikai prižiūrimi tam tikromis valandomis), vaikai iki 4 metų gali lankyti vaikų klubą tik su tėvais)
  • vaikiškas meniu restorane yra
  • baseinas vaikams: gėlo vandens
  • auklė pagal atskirą užklausimą, už papildomą mokestį
  • žaidimų aikštelė (aptverta, dengta, danga - žolė)
  • paauglių klubas (GrecoTeens: renginiai 13–17 metų paaugliams, nuo birželio vidurio iki rugsėjo vidurio: paplūdimio tinklinis, krepšinis, futbolas, įvairūs sporto turnyrai, vakarinės programos)
  • futbolo akademija už papildomą mokestį (Amirandes)
  • diskoteka vaikams
  • švediškas stalas vaikams

Maitinimas

  • BB
  • HB 'THE DINE CLUB'
  • COMFORT ALL-IN PACKAGE
  • HB

Kambarių tipai

  • Luxury Room with Garden View
  • Royal Villa with Courtyard, Sea View & Private Heated Pool
  • Luxury Room SSV or Lagoon View
  • Premium Bungalow with Garden
  • Swim Up Family Suite with Garden
  • Family Suite Garden View
  • Family Suite Sea View
  • Luxury 1 Bedroom Suite Front SV
  • Amirandes Creta Villa Courtyard, SV, PHP
  • Royal Residence SF, PHP & Garden
  • Swim Up Superior with Private Garden
  • 2 Bedroom Family Suite Garden View Private Pool
  • Luxury Room Sea View
  • Superior Garden View
  • Superior Sea View
  • Luxury Bungalow Front Row with Garden
  • Grand Suite 1 Bdrm Front Sea View
  • Deluxe Junior Bungalow Suite SV PHP
  • Amirandes 2 Bdrm Dream Villa with Courtyard SV & PHP
  • Junior Presidential Villa SF with PHP & Garden
  • Presidential Villa Sea Front with PHP & Garden
  • Luxury Junior Suite PHP & Gym Sea View
  • Amirandes VIP 2 Bdrm Suite, Gym & Private Heated Pool with Garden View
  • Amirandes VIP 2 Bdrm Suite, Gym & Private Heated Pool with Sea View
  • Luxury 2 Bdrm Beach Villa, Sea Front with Private Heated Pool & Garden
  • Creta Beach Villa Sea Front & Private Heated Pool
  • Grand Royal Residence SF with 2 PHP & Garden
  • 2 Bedroom Family Suite Main Building Garden View
  • Superior Family

Viešbučio vieta

Apie 18 km iki tarptautinio Herakliono oro uosto, apie 169 km iki Chanijos oro uosto, apie 10 km iki Chersonisos miestelio, apie 2 km iki Guveso gyvenvietės, ant jūros kranto (smėlio paplūdimys). Apie 1 km iki autobusų stotelės. Vakaro pramogos: Chersoniso miestelyje (apie 12 km, apie 15 min. taksi)

Rodyti viešbutį AMIRANDES GRECOTEL BOUTIQUE RESORT žemėlapyje

Dėmesio!

Sezono eigoje nurodyta informacija, apie viešbučio paslaugų papildomą apmokestinimą, laiką bei apimtis, gali keistis.
Apgyvendinimo anuliacijos sąlygos (išskyrus žemiau pateiktus numerius).
Likus daugiau nei 7 d. iki atvykimo - 0%; likus 6-2 d. iki atvykimo - 50%; likus 1 d. iki atvykimo 85%; neatvykus arba esant išankstiniam išvykimui - 100%.
Numeriams AMIRANDES VIP 2-BDRM SUITE ,GYM & PR POOL GV; AMIRANDES VIP 2-BDRM SUITE ,GYM & PR POOL SV; AMIRANDES 2-BRM DREAM VILLA with COURTYARD SV & PR H POOL; AMIRANDES CRETA VILLA with COURTYARD & PR H.POOL SV; LUXURY 2BRM BEACH VILLA SF with Pr H POOL & GARDEN; CRETA BEACH VILLA SF with Pr H POOL; ROYAL VILLA with COURTYARD, SV & Pr H POOL; JUNIOR PRESIDENTIAL VILLA SF with Pr H POOL & GARDEN; PRESIDENTIAL VILLA SF with Pr H POOL & GARDEN; GRAND BEACH RESIDENCE SF with TWO Pr H POOL & GARDEN; ROYAL RESIDENCE SF with Pr H POOL & GARDEN; GRAND ROYAL RESID. with TWO Pr H POOL & GARDEN: likus 21-14 d. iki atvykimo - 50%; likus 13-7 d. iki atvykimo - 80%; likus mažiau nei 6 d. iki atvykimo - 100%; neatvykus arba esant iša
TEZ Šeima paketas

Užsakant HB \"THE DINE CLUB? - vakarienė pagal pasirinkimą: švediškas stalas (be papildomo mokesčio) arba bet kuris a la carte restoranas su kreditu: 20 Eur suaugusiam ir 10 Eur vaikui (būtina išankstinė rezervacija).
Dėmesio!
Užsakant maitinimo tipą VALUE PACK - atkreipkite dėmesį į aprašymą (pusryčiai+vakarienė+gėrimai)
Viešbučio oficiali kategorija šalyje: 5 žvaigždutės

Papildoma informacija

Aprangos kodas:

Diena: laisvalaikio apranga. Pusryčiams ir pietums privalomi viršutiniai drabužiai, dengiantys maudymosi kostiumėlį. Visuose restoranuose ir baruose batai privalomi bet kuriuo paros metu.

Vakaras: elegantiška laisvalaikio apranga. Vakare negalima dėvėti paplūdimio drabužių ir šortų. Vyrams reikalingos ilgos kelnės ir marškiniai ilgomis arba trumpomis rankovėmis.

___

Viešbutis pasilieka teisę savo nuožiūra bet kada keisti, keisti iš anksto ir (arba) vėlesniu pranešimu, pridėti arba ištrinti dalį anksčiau pateiktos informacijos, teikiamų paslaugų, įskaitant, bet neapsiribojant, pakeitimus ir (arba) modifikacijas, kurios laikomos tinkamais ir (arba) būtinos, kad būtų laikomasi nustatytų taisyklių ir jų atnaujinimų. Graikijos vyriausybė.

___

Įsiregistravimas: 14.00

Išsiregistravimas: 12.00

___

Dėmesio! Kai kurios patalpos gali veikti priklausomai nuo oro sąlygų, o kai kuriais atvejais gali būti taikomi dienos ir laiko apribojimai ir (arba) pakeitimai.

Turinys iš tiekėjo: TEZTOUR

Kodėl verta keliauti su TEZ TOUR

Nemokama rezervacija 48 val.
Galimybė užsisakyti 24/7 neišėjus iš namų

Vilkite vėliavą į norimą vietą žemėlapyje
OK
Lankytojų patogumui, norint teikti asmeninę informaciją, įsiminti asmeninius pageidavimus ir svetainės nustatymus, mūsų svetainėje naudojami slapukai ir kitos panašios technologijos. Norėdami naudotis svetaine, turite patvirtinti savo sutikimą naudoti nurodytas technologijas. Išsamiau
Sutinku